Drone bruiloft fotografie – Drone wedding photography

April 8, 2020

Dutch:

Ik bied al een tijdje drone fotografie aan voor loveshoots of bruiloften. Of je met een drone kunt vliegen, hangt af van het weer, het land en de regelgeving. Niet veel mensen weten dat een drone niet kan vliegen als het regent. Ook hebben sommige landen, bijvoorbeeld Nederland, veel regels en voorschriften, terwijl sommige andere landen dat totaal niet hebben. Mijn partner (en tweede fotograaf) vliegt professioneel met de drone (als je zijn foto’s wilt zien, kijk dan even op zijn pagina www.instagram.com/flyclimax ).

 

Mijn partner en ik zijn samen op reis gegaan naar de Azoren en dachten dat het een mooi moment zou zijn om mijn drone huwelijksfotografie portfolio een beetje bij te werken! We kochten een tweedehands trouwjurk en voor het eerst in mijn fotografie carrière stond ik model voor mijn eigen fotografie, haha! Naast het feit dat het best grappig en avontuurlijk was, gaf het me ook veel inzicht. Nu weet ik wat ik mijn klanten kan adviseren als ze in dezelfde situatie zijn!

De eerste 2 foto’s laten zien hoe drone-fotografie eruit ziet op je trouwdag en de andere foto’s zijn de foto’s die we hebben gemaakt op een aantal prachtige locaties op het eiland São Miguel. Enjoy!

Drone wedding photography
Drone wedding photography in Lisbon, Portugal. For the wedding of Vicky & Reece

English:

For a while, I offer drone photography on weddings. Weather you can fly a drone or not depends on the weather, the country and it’s regulations. Not many people know that when it rains a drone cannot fly. Also some countries, for example Holland, have a lot of rules and regulations, whereas some countries don’t.

My partner, and second photographer, flies the drone professionally (if you want to see his photos you can check out the page www.instagram.com/flyclimax ).

We were recently travelling together to the Azores islands and thought it would be a great time to update the drone wedding photography portfolio a little bit! We bought a second hand wedding dress and for the first time in my photography career, I was modelling for my own photography, haha! Besides the fact it was quite funny and adventurous, it also gave me the insides of what I can advice my wedding clients who will be in the same situation!

The first 2 photos show how drone photography looks like on your wedding day, and the other photos are the photos that we took on some beautiful locations on Sao Miguel island. Enjoy!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT