Intieme bruiloft vol liefde bij NETL

May 10, 2023

Ik heb weer een prachtig paar mogen fotograferen, namelijk Esther & Dirk! Het was een kleine, intieme bruiloft met veel kinderen en een zeer bijzondere locatie. Het was een dag vol liefde, gezelligheid en creativiteit die ik graag met jullie wil delen!

Als huwelijksfotograaf in Nederland en Europa, is het mijn doel om tijdloze en romantische foto’s te maken die een uniek liefdesverhaal vertellen. Dit koppel was al lang samen en heeft twee kinderen, dus het was extra bijzonder om hun liefde te mogen vastleggen op hun speciale dag.

De locatie was werkelijk uniek, namelijk NETL aan de Zuiderzee (/ IJsselmeer), ook bekend als het festivalterrein voor het Wilderburg festival. Er stonden allerlei creatieve accommodaties en we konden de bijzondere omgeving gebruiken om prachtige foto’s te maken.

Het weer was gelukkig droog waardoor de ceremonie aan het meer kon worden gehouden. Het koppel had zelfs ringen voor hun kinderen, wat zo’n mooie persoonlijke touch was. De kinderen waren ook betrokken bij de ceremonie, wat het erg speciaal maakte.

Het avondeten was een barbecue en het was zo leuk om te zien hoe alle vrienden zich verzamelden om hilarische en beschamende verhalen te delen. Het was een avond vol hilarische momenten en plezier. Tijdens de openingsdans kwam er ook nog een saxofonist spelen.

Als huwelijksfotograaf die gespecialiseerd is in emotionele en romantische foto’s, was het een eer om deze speciale dag vast te leggen. De foto’s zijn prachtig geworden en vertellen het verhaal van de liefde van Esther en Dirk en deze mooie locatie.

Als je op zoek bent naar een huwelijksfotograaf in Nederland of Europa, die jouw liefdesverhaal op een romantische en unieke manier kan vastleggen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag om jouw speciale dag onvergetelijk te maken.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT