Liefdesshoot in de zonsondergang: Cynthia & Han met hun Evy

May 10, 2023

Als trouwfotograaf in Portugal en Europa heb ik het voorrecht om vaak liefdesshoots te mogen doen. Zo ook met Cynthia & Han, een stel dat nog nooit eerder voor een camera had geposeerd. Samen met hun trouwe viervoeter gingen we op pad naar het prachtige strand van Costa da Caperica bij Lissabon.

We wachtten op het perfecte moment: de zonsondergang. Het zachte licht en de kleuren van de lucht maakten de setting extra romantisch. Cynthia & Han zagen er prachtig uit en hun rescue dog Evy voegde een extra cuteness toe aan de fotoshoot.

Hoewel het voor hen de eerste keer was dat ze geposeerd hebben, leek het niet zo. Het was alsof we gewoon een wandeling op het strand maakten en ik toevallig mijn camera bij me had. We lachten veel en maakten plezier. Dit is precies wat ik wil voor mijn koppels tijdens een loveshoot: ontspannen en spontane momenten vastleggen.

Aan het einde van de shoot, toen de zon achter de wolken verdween, werd het speels. Han nam Cynthia bij de hand en rende naar de zee. Ze renden, speelden en maakten elkaar nat. Het was een mooi moment, we hadden niet de gewenste zonsondergang, maar als nog erg mooie kleuren in de lucht.

Wil je ook zo’n romantische loveshoot op het strand? Als trouwfotograaf in Portugal en Europa kan ik je helpen om de perfecte locatie en het perfecte moment te vinden. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT