Trouwen op vrijdag de 13e in Kasteel Vanenburg: Het liefdevolle huwelijk van Silvia & Tristan

May 10, 2023

Als trouwfotograaf in Nederland kom ik op veel prachtige locaties, maar de bruiloft van Silvia & Tristan was extra speciaal. Het was vrijdag de 13e en ze trouwden in Kasteel Vanenburg, een passende locatie gezien de datum! Ik werd met open armen ontvangen door dit super lieve en relaxte stel en hun zoontje Thomas, die een belangrijke rol speelde tijdens de ceremonie.

Maar voordat de ceremonie begon, gingen we eerst nog even op bezoek bij de 96-jarige oma van Silvia, die helaas niet aanwezig kon zijn. Thomas kreeg een armbandje en mocht de ringen geven tijdens de ceremonie, een mooie manier om hem te betrekken bij de bruiloft.

De ceremonie was prachtig en emotioneel, en de persoonlijke touch van de vader van Silvia met zijn gitaar en zelfgeschreven lied maakte het nog specialer. Na de ceremonie genoten we van een heerlijke lunch en gingen we op pad om foto’s te maken op het mooie landgoed.

Silvia, Tristan en Thomas waren ontzettend ontspannen en maakten het fotograferen een feestje. Hun liefde straalde van hen af en ik ben blij dat ik dit heb mogen vastleggen met mijn camera. Het was een prachtige dag en ik wens dit lieve gezin nog vele jaren samen!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT